Verktøyet som jobber for deg

Drifti er bygget for at du skal prestere bedre både på kontoret og i felt - det er enkelt, oversiktlig og tidsbesparende

Kom i gang

Oversikt

Med Drifti har du total oversikt over din jobbhverdag, og nå med regnskap har du også hele tiden oppdatert oversikt over selskapets økonomi.

Alt skjer i sanntid

«Jeg kan jobbe hvor som helst, når som helst - om det er på hytta, i bilen, på kontoret eller fra en solstol på Granka. Med Drifti kan jeg ta med meg kontoret der det passer meg.»

- Frank Larsen, Terje Larsen VVS AS

Integrert fakturering

«Jeg sender faktura på jobben, da glemmer jeg ingenting. Kunden blir happy og jeg får orden i sysakene.»

-
Petter Storaas, Hermansen & Storaas VVS AS

Regnskap og rapportering

«Drifti regnskap er like enkelt å bruke som Drifti selv, og de snakker sammen. Legger jeg noe inn i Drifti blir det automatisk bokført, greit det.»

- Øyvind Juvet, Varde VVS AS 

Prosjekt- og ressurs­planlegging

«Jeg hater å kjøre en ekstra tur for én del, etter jeg tok i bruk Drifti har det skjedd mindre og mindre, deilig med oversikt.»

-
Muzaffar Ahmad, Asap Rørservice AS

Kontaktbok

«En gang kunde, alltid kunde sier jeg. I Drifti kan jeg søke opp gamle og nye kunder direkte uten å google»

- Marius Vogt, Rørmontasje AS

Materiell­bestilling

«Jeg bor der ingen skulle tru, så jeg liker å samle det jeg trenger - alle delene på ett sted, lager er en fysisk utgave av Drifti det.»

Kalkulasjon

«Det er greit å komme til dekket bord, med Drifti får du servert kalkulasjonspakker, det smaker godt. På jobb blir det som å bygge et legosett - da går det radig»

- Trond Egil Madsen, Rørleggermester Trond E. Madsen AS

Tilpassing

«Jeg liker logoen vår, den er symbol på all jobben vi har gjort. Da er det fint at kundene våre ser den så ofte vi kan vise dem den. I Drifti får vi putta logoen vår inn på all kommunikasjon ut til kunden vår»

- Remy Olsen, Rørleggermester Jan-Roger Birkelund AS

Leverandører

Alle dine leverandører finner du enkelt i Drifti, her kan du se oppdaterte priser og finne den beste prisen og tilbudet for deg.

På mobil og nettbrett

Drifti er laget for å brukes i felt og alle andre steder du måtte trenge å være Drifti. Det vil si at det funker like bra på alle type enheter.

Digitale tilbud

Du kan sende tilbud til dine kunder rett fra Drifti. Dette betyr orden og oversikt for både deg og kundene dine. Og vi vet at jo bedre de har det, jo bedre har du det.

Faktura

Det er greit å vite at du kan fakturere kjapt og enkelt i Drifti, og det kan du... Vi lover at hvis du fakturerer så får du pengene på konto - hvis ikke så har du valgt feil kunde.

Planlegging

Planlegg dagen, oppdrag, kundene og vareforbruk - alt med Drifti. Detaljer er viktige og lette å overse. Drifti hjelper deg med det.

Dokumentasjon

Det stilles stadig nye krav til dokumentasjon og oversikt. Drifti hjelper deg med dokumentasjon slik at du føler deg tryggere og kan levere godt for dine kunder.

Noen av våre partnere

VVS eksperten

VVS Norge Partner

Rørkjøp AS


Frank Olsen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor.

VVS Norge partner

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor.

VVS Eksperten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor.

Maria Spook

VVS Eksperten

Lars Overseid

Rørkjøp It sjef

Gratis demo

Bli Drifti

Det tar ikke lang tid å komme i gang med Drifti. Book en gratis demo for en gjennomgang av systemet, også er du i gang!

Book demo