8. apr. 2022

Personvern­erklæring

1. Innledning


Drifti AS er forpliktet til å beskytte og respektere ditt personvern. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn, bruker, deler og beskytter dine personopplysninger når du bruker vår nettside, Drifti.no.

2. Behandling av personopplysninger

Vi samler inn og behandler personopplysninger i samsvar med gjeldende lovgivning. Vi vil bare behandle dine personopplysninger når vi har et lovlig grunnlag for å gjøre det. Dette kan være når du har gitt oss ditt samtykke, når det er nødvendig for å oppfylle en kontrakt med deg, eller når det er i vår legitime interesse å gjøre det.

3. Informasjonskapsler


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på vår nettside for å forbedre brukeropplevelsen din og for å analysere trafikken på nettsiden vår. Vi bruker følgende informasjonskapsler:

  • Facebook Pixel: Dette hjelper oss med å spore konverteringer fra Facebook-annonser, optimalisere annonser basert på innsamlede data, bygge målrettede publikum for fremtidige annonser og remarketing for kvalifiserte brukere.

  • Google Analytics: Dette hjelper oss med å analysere brukeratferd og trafikk på vår nettside.

  • Intercom: Dette hjelper oss med å gi live chat-støtte til våre besøkende og eksisterende brukere.

4. Dine rettigheter


Du har rett til å be om innsyn i, korrigering eller sletting av dine personopplysninger. Du har også rett til å begrense behandlingen av dine personopplysninger, retten til å motsette deg behandlingen og retten til dataportabilitet.
Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller hvordan vi behandler dine personopplysninger, vennligst kontakt oss på hei@drifti.no.

5. Klager


Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

Drifti 10 dager prøveperiode

Utforsk Drifti gratis helt uten forpliktelser.

Drifti 10 dager prøveperiode

Utforsk Drifti gratis helt uten forpliktelser.